Zavlažování zahrady snadno a rychle?

Žijeme v uspěchané době, nemáme čas na složité a zdlouhavé postupy. Vše musí být snadné a snadno aplikovatelné. Mít svojí vlastní zahrádku není jen pouze radost ale i starost. Jak tedy zajistit, aby ...


Žijeme v uspěchané době, nemáme čas na složité a zdlouhavé postupy. Vše musí být snadné a snadno aplikovatelné. Mít svojí vlastní zahrádku není jen pouze radost ale i starost. Jak tedy zajistit, aby vše hladce fungovalo?
Rychlospojky Geka, vyráběné v Německu, mají široké využití jak pro dopravu vody, tak i dalších průmyslových kapalin. Jsou spolehlivé a snadné pro montáž.

Geka Ideal

V této řadě výrobků Geka lze vybírat nejen mezi rychlospojkami, které je možné objednat v mnoha velikostech, ale také postřikovací pistole či hubice. Spojky spolu perfektně sedí, a tak je zamezeno zbytečné ztrátě vody. Systém rychlospojek je vyrobený z poniklované mosazi, která je maximálně robustní a odolná. Pro zajištění absolutní těsnosti spoje byly použity dva těsnící o-kroužky. Odbočkami lze dosáhnout většího pokrytí místa pro zavlažení.

Pro lepší představu se můžete podívat na video: https://www.youtube.com/watch?v=8-vmGDcWNwI&t=2s

 

Velkou výhodou Geka Ideal je v neposlední řadě kompatibilita s GF zahradním programem. G.F. je italský výrobce pro povrchové a podzemní zavlažování.  

 

Geka Garden

Geka Garden můžeme, vzhledem k cenové dostupnosti, považovat za ideální pro zajištění dostatku vláhy pro zahradu. Tento typ bajonetů není vyráběn v Německu, ale na funkčnosti ji to neubírá. Spojky jsou vyráběny z mosazi s NBR těsněním. Je možné vybírat mezi spojkou bajonetu, vnitřním či vnějším závitem.

Jak snadné je její použití lze vidět na videu: https://www.youtube.com/watch?v=i1ZGNTl3s3Q&t=3s

 

Teď už je jen na Vás, jaký typ a velikost vyberete.

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.