Wavin EKOPLASTIK

Wavin Ekoplastik je součástí skupiny ORBIA - předního světového výrobce plastových potrubních systémů pro obytné, nebytové a stavební projekty.


Systém Wavin-Ekoplastik

(člen skupiny ORBIA)

Wavin Ekoplastik je součástí skupiny ORBIA - předního světového výrobce plastových potrubních systémů pro obytné, nebytové a stavební projekty. Součástí sortimentu je i osvědčený Systém Ekoplastik, který se vyrábí v České republice a slaví úspěchy napříč Evropou, Asií i Afrikou.

Rozsáhlý a komplexní sortiment společnosti Wavin Ekoplastik zahrnuje unikátní speciální tvarovky z materiálu PP-RCT. Výroba je rozšiřována stále o nové druhy tvarovek v různých dimenzích a barevných provedeních. Při výrobě jsou používány nejmodernější evropská technologická a testovací zařízení.

 

Největší výhody?

  • kompletní sortiment trubek a tvarovek v dimenzích 16 – 125 mm
  • univerzální tvarovky pro všechny typy trubek v Systému Ekoplastik
  • vyrobeno z granulátu od předních evropských výrobců
  • unikátní třívrstvá trubka s čedičovým vláknem
  • polypropylen nové generace PP-RCT (typ 4)

Systém Ekoplastik lze použít pro rozvody v obytných domech, administrativních i kulturních budovách, pro potrubí v průmyslu i v zemědělství. Systém Ekoplastik je určen pro dopravu studené a teplé vody, podlahové vytápění a při dodržení pravidel uvedených v tomto montážním předpisu i pro ústřední vytápění. Systém Ekoplastik lze použít i pro dopravu vzduchu, chladicí vody a klimatizace. Využití chemické odolnosti a dalších vlastností potrubí pro vedení jiných kapalných, plynných či pevných látek je nutno posoudit v každém konkrétním případě. Pokud je prováděna chemická dezinfekce teplé vody, je nutné posouzení ze strany výrobce. Permanentní dezinfekce teplé vody chlordioxidem snižuje životnost systému a proto ji nelze doporučit.

 

 

 

.
.
.
.
.
.
.