Sprchové kouty a dveře společnosti Sanswiss

Sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. V nabídce najdete sprchové dveře bezrámové, částečně rámové nebo rámové zástěny s různými tvary profilů, široce otvíratelné křídlové dveře.


 


Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček.

Sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. V nabídce najdete sprchové dveře bezrámové, částečně rámové nebo rámové zástěny s různými tvary profilů, široce otvíratelné křídlové dveře, posuvné dveře s úsporou místa nebo stále populárnější WALK-IN zástěny do velkých koupelen. Zástěny SanSwiss splní vaše přání pro individuální řešení koupelny, včetně atypických rozměrů a zvláštních provedení.
Technická řešení, funkčnost, komfort a design, to všechno dokonale splňují sprchové kouty a vaničky od společnosti SanSwiss. Všechny výrobky odpovídají vysokým standardům platných evropských norem. Kvalita výrobků a se pravidelně sleduje a testuje. Díky tomu může společnost SanSwiss zaručit vysokou úrověň kvality svých výrobků.

VARIANTY SKEL

Všechna skla jsou vysoce nadčasová a umožňují si vybrat dle individuálních požadavků. Antiplaková úprava AQUAPERLE se standardně dodává na všech sklech. Ve spojení s jedinečným designem profilů tím poskytují zástěny SanSwiss dokonalý zážitek ze sprchování.

Skutečná ochrana proti vodnímu kameni

Sklo bez antiplakové úpravy je hladké a voda stéká po celé ploše. Vodní kámen se při odpařování vody usazuje v pórech skla a zastavuje stékání. Antiplaková úprava Aquaperle snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm. Na skle může zůstat jen několik malých kapek. Aquaperle snižuje usazování vodního kamene na minimum a značně usnadňuje údržbu skla. Antiplaková úprava Aquaperle se standardně dodává na všech sklech SanSwiss.

TĚSNOST

Všechny sprchové zástěny SanSwiss splňují evropskou normu EN 14428:2008-A1, ve které jsou definovány také požadavky na těsnost zástěn. V závislosti na designu a konstrukci však existují určité rozdíly v úrovni těsnosti, které je třeba vzít v úvahu. Bez ohledu na to, pro jaký design nebo konstrukční řešení se váš zákazník rozhodne, poskytují všechny sprchové zástěny SanSwiss účinnou ochranu proti stříkající vodě.

          
    

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.