Školení s firmou Wavin

Druhý květnový týden jsme na pobočce v Novém Bydžově uspořádali školení, na kterém byl podán precizní výklad o funkcích a novinkách od firmy Wavin, pro naše montážní partnery. Hlavním obsahem bylo představení novinek, které firma nabízí. Většině účastníků přinesl nová a překvapující fakta.


Druhý květnový týden jsme na pobočce v Novém Bydžově uspořádali školení, na kterém byl podán precizní výklad o funkcích a novinkách od firmy Wavin, pro naše montážní partnery. Hlavním obsahem bylo představení novinek, které firma nabízí. Většině účastníků přinesl nová a překvapující fakta.

Školení probíhalo v komorním prostředí. Díky zázemí místní pobočky, měli zákazníci maximální soukromí, klid a domácí pohodu. Občerstvení osobně připravil pan vedoucí Miloš Jór.

 Od rána panovala uvolněná a pohodová nálada, zvládli jsme se nejen seznámit, ale dát si i ranní kávu a trochu se "před prací" posilnit nachystaným občerstvením.

Rádi bychom za celý tým Triker Nový Bydžov poděkovali všem účastníkům, že si na školení vyhradili drahocený čas a přijeli za námi. Stejný dík patří také specialistům z firmy Wavin, kteří celé školení připravili a vedli. Díky nim bylo školení na špičkové úrovni, což dokládají reakce a zpětná vazba účastníků.

 Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně námi dodávaného zboží, neváhejte se na nás obrátit. Rádi osvětlíme vše nejasné a budeme rádi za Vaši zpětnou vazbu na naše produkty.

 

Naviděnou na dalším školení,

tým Triker

Nový Bydžov

 

 

.
.
.
.
.
.