Sanitární čerpadla Sanibroy - koupelna kdekoliv

Princip, na němž pracuje SANIBROY, představuje úsporné a estetické řešení pro instalaci sanitárních zařízení kdekoli v domě, bez náročných stavebních úprav. Sanibroy Vám umožní odčerpávat odpadní vodu z WC (ale také z koupelny, podle typu čerpadla) do kanalizace, nebo žumpy, bez nutnosti instalace gravitační kanalizace ...


Princip, na němž pracuje SANIBROY, představuje úsporné a estetické řešení pro instalaci sanitárních zařízení kdekoli v domě, bez náročných stavebních úprav. Sanibroy Vám umožní odčerpávat odpadní vodu z WC (ale také z koupelny, podle typu čerpadla) do kanalizace, nebo žumpy, bez nutnosti instalace gravitační kanalizace. Čerpadla Sanibroy můžete používat tam, kde nelze instalovat gravitační potrubí, nebo v případech, když jsou toalety daleko od kanalizace a/nebo pod její úrovní. Sanibroy používá techniku rozmělnění (bez použití chemických prostředků), a lze jej tedy bez problémů použít ve spojení se žumpou či septikem. 

Podmínky instalace: Pro instalaci sanitárního kalového čerpadla potřebujete 2 základní věci: přívod elektrického proudu (zásuvku) a přívod vody pro WC. Sanibroy se osazuje za standardní WC se zadním horizontálním vývodem a odpadní voda je z něj odváděna tlakovým potrubí z tlakového PVC či mědi o malém průměru 28 nebo 32 mm. Všechny přístroje Sanibroy jsou vybaveny zpětným ventilem, který zamezuje samovolnému spuštění čerpadla a také zpětnému vtoku již odčerpané vody do vašeho WC nebo jiného zařizovacího předmětu.

Široký sortiment čerpadel lze rozdělit dle způsobu použití na tyto skupiny:

Sanitární kalová čerpadla pro WC a koupelnu
- vhodná pro čerpání odpadní vody z WC, případně kombinace WC + umyvadlo, sprcha, bidet ...

 

Sanitární čerpadla pro koupelnu, kuchyň, prádelnu ...
- vhodná pro čerpání odpadní vody z většiny zařízení (umyvadlo, dřez, sprcha, vana, pračka, myčka, bidet...) kromě WC

 

Kompaktní WC (klozet + čerpadlo)
- jedná se o keramické WC s integrovaným čerpadlem

 

Čerpadla kondenzátu z klimatizace, chlazení
- vhodná pro čerpání kondenzační vody z kotlů, klimatizačních jednotek, chladících pultů apod.

 

Centrální přečerpávací stanice
- centrální řešení pro rodinné domy nebo komerční prostory

 

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.