Sanela – inovativní vývojové technologie české výroby

Český výrobce kompletního sortimentu sanitární elektroniky založený roku 1997 v Lanškrouně, nabízí program širokého portfolia výrobků, od sanitární techniky pro zdravotnická zařízení, školy a školky, po antivandalový program ...


Český výrobce kompletního sortimentu sanitární elektroniky založený roku 1997 v Lanškrouně, nabízí program širokého portfolia výrobků, od sanitární techniky pro zdravotnická zařízení, školy a školky, po antivandalový program, vhodný do věznic a sociálních institutů. Věnuje se také výrobě mincovních a žetonových automatům pro rekreační a ubytovací prostory, kempy nebo třeba fitness.

Sanela využívá hygienických a neměnných vlastností nerezového materiálu, který je vhodný ve veřejných prostorách. Kovový lesk dodává elegantní vzhled ale i praktičnost pro dlouhodobé a pravidelné použití.

Sanela dávkovače

Při výběru dávkovačů je třeba se soustředit na to, zda potřebujeme dávkovač mýdla nebo tekuté či gelové dezinfekce. Důležité je také myslet na to, jestli je nutné dávkovač používat manuálně nebo využít bezdotykového dávkování. Nerezové dávkovače jsou vhodnou variantou pro veřejné prostory. Materiál minimalizuje zničení zásobníku. Plastové jsou však v různém barevném provedení a jsou levnější.

 

Sanela KEG line

Fádní vybavení barů a hospod? Tak to rozhodně nehrozí! KEG line vyžívá pro svoji řadu pivní sudy, ze kterých vytvořil nejen barové stoličky, či zrcadla, ale také nerezová umyvadla či pisoáry. Jednoduché, praktické na údržbu, elegantní, ale hlavně originální!

 
 

Sanela mincovní a žetonové automaty

Automaty je možné využít pro maximální úsporu provozních nákladu, spotřebu vody a energie. To ocení nejen kempy, rekreační zařízení či ubytovací zařízení ale i fitness nebo wellness centra, veřejné prádelny, bazény i koupaliště. Vhodné jsou však i pro jakoukoliv firmu, která potřebuje zvýšit hygienický standard, ochránit majetek proti poškození nebo řešit kompletní projekty na míru.
Automaty jsou uzpůsobené pro použití žetonů i mincí.
Vše je snadno nastavitelné a intuitivní pro běžného uživatele. Sprchové panely a sprchy spouští vodu v nastavitelné délce a za nastavitelnou hodnotu. Dále tu jsou dveřní zámky na žeton, spotřebiče nebo závory.

 

Sanela vybavení sociálních zařízení

Sanela se věnuje veškerému vybavení sociálního zařízení. Jsou jimi nerezové vaničky, vany, umyvadla, pisoáry, sprchy, dřezy, ale také pitné fontánky, police, žlaby, rámy a mnoho dalšího.
Rádi byste chtěli vědět o firmě Sanela víc? Koukněte na video:

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.