Ravak – „Jen z dokonalých elementů může vzniknout dokonalý celek“

íše se rok 1991 a Ravak vzniká jako společnost s ručením omezeným. Funguje až do roku 1997, kdy se stala akciovou společností. Zajímavostí je, že název Ravak ukrývá jména svých zakladatelů ...


Píše se rok 1991 a Ravak vzniká jako společnost s ručením omezeným. Funguje až do roku 1997, kdy se stala akciovou společností.
Zajímavostí je, že název Ravak ukrývá jména svých zakladatelů – rodina Vařekova a Kreysova, které ji dosud aktivně řídí.

Výrobní sortiment se orientoval na sprchové kouty a sprchové vaničky v licenci francouzského výrobce. Roku 1993 se firma začala věnovat vlastnímu vývoji a o rok později nabídla své první sprchové kouty Supernova. O tři roky později expanduje do zahraničí – Evropa, Asie a Afrika.
Na řadu přijde povrchová úprava skla AntiCal a poté akrylátové vany.
Velkou změnou pro výrobky Ravak byl rok 2005, kdy se do spolupráce pustil designér Kryštof Nosál, který přinesl celou řadu designových nápadů. Hlavní myšlenkou bylo přicházet s uceleným konceptem koupelen.
Přidal se koupelnový nábytek do sortimentu a firma se věnuje stále novým koupelnovým produktům pod značkou Ravak.

Sortiment Ravak:

Vany
Lze vybírat obdélníkové vany (120 –190 cm), rohové vany (140 – 150 cm), asymetrické vany (140 – 195 cm) a nebo ostatní vany jako je například Magnolia vana akrylátová 170/180 x 75cm.

 

Vaničky
Mezi vaničkami můžete najít čtvrtkruhové vaničky (80x80, 90x90, 100x100), čtvercové vaničky (80x80, 90x90, 100x100) a obdélníkové vaničky (90x75, 100x80, 110x80, 120x80,120x90)

 

Sifony, žlaby, vpusti
V nabídce jsou sprchové sifony, vanové sifony (klik/klak zátka, s ovládáním, s napouštěním přepadem, sifony speciální), podlahové a kanalizační vpusti.

 

Závěsné WC, bidety, umyvadla a umývátka
Široký sortiment závěsných WC s hlubokým splachováním, bez splachovacího okruhu, závěsné bidety, umyvadla a umývátka od 40 cm do 130 cm (dvoj umyvadlo)

 

Baterie
Výběr mezi bateriemi je opravdu veliký, například umyvadlové baterie stojánkové, stojánkové pro mísu, nástěnné, podomítkové nebo s bidetovou sprškou. Vanové baterie jsou nástěnné, podomítkové nebo s montáží pod podlahu, sprchové baterie nástěnné nebo podomítkové, dřezové baterie stojánkové a termostatické baterie sprchové nebo vanové.

 

Koupelnové vybavení
Vše potřebné pro celou koupelnu – skříňky (vysoké a střední postranní skříňky), zrcadla a zrcadlové skříňky (55-80 cm), skříňky pod umyvadla a umývátka, koupelnové doplňky (háčky na ručníky, držáky ručníků, držáky na mýdlo, s pohárky, s dávkovačem mýdla, poličky, držáky na WC papír a na WC štětku), chemie čistící a údržbová (čističe vodovodních baterií, čističe odpadu, sanitární maziva, kondicionéry pro sprchové kouty a univerzální čističe)

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.