O značce Roca

Značka ROCA má za sebou stoletou historii a díky tomu se stala přední světovou společností v oboru. První činnost, se kterou společnost ROCA vstoupila na trh, byla výroba litinových radiátorů.


ROCA

Značka ROCA má  za sebou stoletou historii a díky tomu se stala přední světovou společností v oboru. První činnost, se kterou společnost ROCA vstoupila na trh, byla výroba litinových radiátorů.Po prvních úspěších s radiátory pro domácnost, rozšířila Roca svojí nabídku o výrobu kotlů. Rok 1929 byl ten hlavní, kdy společnost ROCA vstoupila na trh s prvními sanitárními výrobky. Začala vyrábět vany. V roce 1936 kromě van  přišla i se sanitární keramikou, na kterou v roce 1954 navázala výrobou baterií a kovového příslušenství. Kromě Portugalska a Francie byla zastoupení společnosti Roca otevřena ve Velké Británii, Německu, Itálii, Rusku, Maroku, Argentině, Brazílii a v Číně. Roku 1999 odkoupila tehdy čtvrtého největšího výrobce sanitární keramiky na světě, společnost Swiss Keramik Holding Laufen.

Tímto krokem se dostala značka Roca do strategické pozice na trzích, kde předtím neměla široké zastoupení např. východní Evropa, Brazílie a USA.  Dnes patří do velmi rozsáhlé nabídky značky Roca nejen kompletní sortiment sanitární keramiky, van, sprchových koutů, vířivek, saun, armatur, dlažeb a obkladů, ale také zařízení kuchyní. Sortiment je prezentován v několika seriích jako Meridian, The Gap, Carmen, Atlas, Esmai atd.... Dnes je společnost Roca největším výrobcem sanitární keramiky na světě.

V Hradci Králové na vzorkové prodejně společnosti TRIKER, si můžete výrobky Roca prohlédnout a osahat. Jsou zde vystaveny obklady, sanitární keramika, koupelnový nábytek, vodovodní baterie a nechybí ani koupelnové doplňky. Naleznete nás na adrese Hořická 1/1640 Hradec Králové 500 02, 50.215103, 15.815906

Prodejna je přístupná z Hořické ulice , kde je možné pohodlně zaparkovat před vchodem. V prodejně máme otevřeno v pracovní dny od 7 do 18 hodin a v sobotu od 8 do 12 hodin. Pro bezhotovostní platby přijímáme běžné platební karty.

Podrobnější kontakty můžete nalézt na stránce https://triker.cz/

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.