Nadčasová umyvadla JIKA Cubito Pure

Keramická umyvadla Cubito Pure od českého výrobce JIKA patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější hranatá umyvadla v naší nabídce. Díky svým čistým geometrickým tvarům a široké paletě rozměrů vyhovují vysokým nárokům současných koupelen. Veškerá umyvadla a umývátka ze série Cubito Pure je možné objednat včetně povrchové úpravy JIKA PERLA.


Keramická umyvadla Cubito Pure od českého výrobce JIKA patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější hranatá umyvadla v naší nabídce. Díky svým čistým geometrickým tvarům a široké paletě rozměrů vyhovují vysokým nárokům současných koupelen. Veškerá umyvadla a umývátka ze série Cubito Pure je možné objednat včetně povrchové úpravy JIKA PERLA, která usnadňuje údržbu (povrchová úprava je nanesena na keramickou glazuru a zabraňuje usazování vodního kamene). Zároveň je možné umyvadla dodat bez otvoru pro baterii.

Do velkých koupelen je ideální volbou dvojumyvadlo JIKA Cubito Pure o šířce 130 cm. Dvojumyvadlo lze doplnit o koupelnovou skříňku Cubito Pure. Díky této kombinaci získáte v koupelně maximum úložného prostoru.

Specifickým řešením je použití asymetrických umyvadel JIKA Cubito Pure o šířce 75 cm. Umyvadla se dodávají s odkládací plochou vpravo nebo vlevo a jsou oblíbená zejména díky velkým odkládacím plochám.

Standardní umyvadla JIKA Cubito Pure o šířce 55, 60 a 65 cm jsou vhodná do každé koupelny. Je možné je použít samostatně nebo v kombinaci s koupelnovým nábytkem.

Jako ideální řešení do malých koupelen nebo WC je asymetrické umývátko JIKA Cubito Pure o šířce 45 cm, které díky své hloubce pouhých 25,5 cm nezabere žádné místo navíc. Ideálním řešením je kombinace s koupelnovou skříňkou, která z umyvadla v koupelně nebo na WC dělá velmi praktický prvek.

Nabídka umyvadel Cubito Pure v rozměrech 55, 60 a 65 cm

 

Nabídka asymetrických umyvadel Cubito Pure v rozměrech 75 cm

 

Nabídka umyvadel Cubito Pure 85 cm

 

 

Nabídka dvojumyvadel Cubito Pure 130 cm

 

Nabídka umývátek Cubito Pure

 

 

 

Kompletní nabídku výrobků ze série JIKA Cubito Pure (sanitrání keramika, koupelnový nábytek, vodovodní baterie, vany, sprchové kouty, sprchové příslušenství ...) naleznete zde:

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.