Kaldewei Cayono - ocelová vana v velkým vnitřním prostorem

Vana Cayono od německého výrobce Kaldewei spojuje nejvyšší kvalitu materiálu, dokonalé zpracování a stálou kvalitu povrchu s 30 letou zárukou. Vedení linií vany Cayono je zcela přizpůsobeno charakteru moderní architektury. Rovné linie, malé úhly a důsledná geometrie ..


Vana Cayono od německého výrobce Kaldewei spojuje nejvyšší kvalitu materiálu, dokonalé zpracování a stálou kvalitu povrchu s 30 letou zárukou. Vedení linií vany Cayono je zcela přizpůsobeno charakteru moderní architektury. Rovné linie, malé úhly a důsledná geometrie naznačující čistotu, harmonii a přesvědčivost.

Zároveň je vana CAYONO skvěle promyšlená pro každodenní používání. Kolmé boční stěny vytváří velkorysý vnitřní prostor - a to i při malých vnějších rozměrech. Rovné dno vany nabízí velkou plochu k stání pro pohodlné sprchování.

Vanu KALDEWEI CAYONO je možné dodat také s povrchovou úpravou Perl-Effekt, která výrazně usnadňuje údržbu. Vana CAYONO je nabízena v následujících rozměrech:

 

Vybrané vany jsou skladem a je možné je ihned expedovat. Zboží zavážíme po celé ČR za výhodných podmínek vlastní autodopravou = 100% garance dodání nepoškozeného zboží s možností osobní kontroly.

Výhody materiálu:

• Kaldewei si vyrábí vlastní smalt. Jen tak je možné optimální splnění všech požadavků pro vany a vaničky
• smaltovaná ocel 3,5 mm zaručuje nepřekonatelnou stabilitu
• ocel a smalt jsou spojeny chemickou vazbou a není možné je mechanicky oddělit
• smaltovaná ocel Kaldewei 3,5 mm má podstatně vyšší tvrdost než akrylát

 

.
.
.
.
.