Jika Cube - koupelnové skříňky s keramickým umyvadlem

Koupelnová série Cube od českého výrobce Jika vychází ze současných trendů: čisté, geometrické tvary nábytku i nápadného umyvadla s hladkou odkládací plochou. Umyvadlové skříňky jsou dodávány v rozměrech od 45 cm do 120 cm, ve dvou barevných provedeních: bíle lakované či v elegantním dekoru tmavý dub.


Koupelnová série Cube od českého výrobce Jika vychází ze současných trendů: čisté, geometrické tvary nábytku i nápadného umyvadla s hladkou odkládací plochou. Umyvadlové skříňky jsou dodávány v rozměrech od 45 cm do 120 cm ve variantě se zásuvkami nebo s otevíracími dvířky.

Koupelnové skříňky Jika Cube jsou nabízeny ve dvou barevných provedeních: bílý lak nebo v dekoru tmavý dub.

Keramická umyvadla nabízejí velký odkládací prostor.

Ocenění naleznou praktické zásuvky s plnovýsuvem. Díky použití kvalitních pojezdů a kování jsou zárukou dlouhé životnosti a funkčnosti koupelnových skříněk Jika Cube.

Technologie nábytku Jika
Nábytek Jika se kromě dobré ceny vyznačuje vysokou odolností vůči vlhkosti i mechanickému poškození. K jeho výrobě se používají jen ta nejkvalitnější lepidla. ABS hrany o tloušťce 2 a 0,8 mm jsou z materiálu s vysokou odolností proti mechanickému poškození. Závěsy skříněk mají nosnost až 150 kg. Skříňky jsou osazeny kvalitními panty i zpomalovači dvířek a zásuvek. Díky vyšší hustotě dřevotřískové desky, ze které jsou vyrobeny korpusy, je materiál pevnější v ohybu a v uchycení vrutů. Navím má minimální emise formaldehydu - emisní třída E1 - E1/2. Povrchy dřevotřískových skříňěk jsou opatřeny laminovou fólií o gramáži 100g/m2. Čílka zásuvek a skříněk jsou buď lakovaná z 5 stran vysoce lesklým 5vrstvým PUR lakem, nebo je použita fólie v dekoru.

Skříňky jsou standardně dodávány s tmavými úchyty. Exkluzivně v Trikeru nabízíme každou variantu skříněk také s úchyty v provedení chrom (doporučujeme zejména u bílé varianty).

Z naší nabídky doporučujeme:

 

Kompletní přehled nabídky skříněk pod umyvadlo Jika Cube naleznete zde:

Skříňky Jika Cube jsou určeny pro zavěšení na zeď. V případě potřeby je možné k nim doobjednat koupelnové nohy:

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.