Jaro je tu

Zima už snad definitivně ztratila svou sílu a sluníčko ji naopak dostává. Jeho paprsky pomalu probouzí přírodu kolem a my tak konečně můžeme vylézt z pohodlí svých bytů a domů a začít odzimovávat své zahrádky.


 

Návod na hnojení pokojových rostlin - jak docílit, aby častěji kvetly?

A je to tu…

Zima už snad definitivně ztratila svou sílu a sluníčko ji naopak dostává. Jeho paprsky pomalu probouzí přírodu kolem a vy tak konečně můžete vylézt z pohodlí svých bytů a domů a začít odzimovávat své zahrádky.

Pomalu začnete zjišťovat, které zahradní kohouty vám popraskaly mrazem, když jste je zapomněli zazimovat, nebo kolik metrů hadice vám v zimě zase rozkousali všemožní hlodavci, či velmi hravý a nenechavý pejsek.

 

 

Třeba jste ale vše udělali správně, jen už nastal čas to všechno vyměnit.

Ať tak, či tak, přijměte prosím pozvání na naše prodejny v Hradci Králové, Šumperku, Rychnově nad Kněžnou, Nové Bydžově a Jičíně, či na náš specializovaný e-shop.

Zde naleznete široký sortiment zahradních hadiczahradních kohoutů nebo nezámrzných ventilů. Dále si na prodejně v Hořické ulici a na E-shopu vyberete ze široké škály zahradního nářadí, se kterým, bude práce na zahradě skutečná pohoda.

Takže s chutí do toho a půl je hotovo…

 

 

Těšíme se na vás

 

Váš tým Triker

   

 

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.