Jaro 2019 - zahradní sortiment

Bajonetové spojky jsou široce používány pro svou větší kvalitu oproti spojce plastové.




S blížícím se jarem Vám představujeme zahradní sortiment


Hadicové rychlospojky

můžou být v provedení plast nebo plast v kombinaci s kovem. Hadicové spojky se mají dlouhou životnost a můžete si je vybrat v různých velikostech. Stane se velmi rychle Vaším praktickým pomocníkem. Stejně rychle a pohodlně rychlospojku lze připojit na začátek hadice a po práci jednoduchým zatáhnutím uvolnit. Pevné spojení hadice umožňují ostny, které má rychlospojka na kovové části. Kvalitní spojka na hadice umožňuje pohodlné a rychlé připojení i výměnu zvoleného příslušenství na konci hadice. Stačí jednoduché zatáhnutí a spoj hadicové spojky a zahradní hadice se uvolní.

 

Bajonetové rychlospojky 

jsou široce používány ve stavebním průmyslu. Spojka má dvě části, které od sebe snadno odlišíte, tudíž se nemusíte bát, že by došlo ke špatnému zapojení. Mají dvě západky (bajonety) zapadající do výstupků na protikusu. Umožňuje to velmi jednoduchý způsob vzájemného spojování – dotlačení protikusů proti sobě a pootočení. Je potřeba dbát na to, že mezi sebou lze spojovat jen spojky stejného typu a stejné rozteče západek. 

 

 
Zahradní pistole

Tento pomocník slouží nejen k zalévání zahrádky, trávníku ale i k umývání automobilu, jízdních kol, zahradního nábytku a dalších. Zahradní pistole se liší v materiálu, postřikových vlastnostech, ergonomii a dodávaném příslušenství. V našem sortimentu můžete najít zahradní pistole značky G.F. což je italský výrobce zabívající se výrobou povrchových a podzemních zavlažovacích produktů.

 

 

 

 

 

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.