Jaký je rozdíl mezi bidetem bez postranních otvorů a s postranními otvory?

Odpověď: Bidet s postranními otvory. Postranní otvory u bidetu slouží pro boční připojení rohového ventilu, kdy otvorem prochází připojovací hadička/trubička k bidetové baterii.....


Jaký je rozdíl mezi bidetem bez postranních otvorů a s postranními otvory?

Odpověď:
Bidet s postranními otvory.
Postranní otvory u bidetu slouží pro boční připojení rohového ventilu, kdy otvorem prochází připojovací hadička/trubička k bidetové baterii. V případě, že je připojení řešeno uvnitř bidetu jsou tyto otvory nepotřebné a je lépe zvolit variantu "bez postranních otvorů".

Výhody: jednoduchý přístup k uzavírání rohových ventilůNevýhody: méně estetické, v případě, že je použito dopojení z vnitřní části bidetu, tak jsou otvory "navíc"

Bidet bez postranních otvorů. Bidet bez postranních otvorů má napojení skryté. Rohové ventily jsou vyvedeny do vnitřního prostoru bidetu, kde je zároveň provedeno i dopojení. U tohoto typu dopojení je nutné založit přívod studené a teplé vody přesně podle technického návodu daného bidetu tak, aby bidet "překryl" rohové ventily. Každý bidet má ze spodní části velký technický otvor, díky kterému je přístup k sifonu a baterii.

Výhody: estetické provedení
Nevýhody: horší přístup k uzavírání rohových ventilů

 

Z naší nabídky doporučujeme:

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.