Inovovaný ventil Geberit UP320

Společnost Geberit již řadu let, mimo jiné, vyrábí podomítkové moduly pro závěsná WC.


Společnost Geberit již řadu let, mimo jiné, vyrábí podomítkové moduly pro závěsná WC. Ty jsou známy svou kvalitou i mnohaletou funkčností. To ale neznamená, že ikdyž jsou zazděny již řadu let, tak neprochází změnami a inovacemi.

Pokud tedy patříte mezi ty, kteří už roky sedávají na závěsných WC, které na stěně drží moduly Geberit, může se stát, že se nějaká ta součástka uvnitř modulu za ta léta pokazí.

Tou se může stát třeba vypouštěcí ventil uvnitř nádržky. Společnost Geberit neustále inovuje jednotlivé součástky a tak se může stát, že váš starý vypouštěcí ventil dle označení už prostě neseženete. Nemusíte se ale hned hroutit a představovat si rozkopanou koupelnu či WC.

V návodu k modulu můžete u vypouštěcího ventilu najít označení 240.622.00.1 případně 241.858.00.1. V tomto případě se musíte třeba na jedné z poboček Triker zeptat našich odborných prodejců na inovovaný ventil s označením 244.820.00.1, se kterým oproti starším předchůdcům dokážete nastavit i rychlost proudění vody v toaletě.

Ani montáže se bát nemusíte, protože jak uvidíte v následujícím instruktážním videu, výměna starého „vypoušťáku“ je skutečně jednoduchá:

Video:


 

Staré ventily, které můžete najít ve vašich modulech a je možné je vyměnit za výše uvedený, inovovaný 244.820.00.1:

 

                         240.622.00.1                                     241.858.00.1

 

 

Tak, a teď už víte jak na to…

Váš tým Triker

 

 

 

.