Hansa – přes 100 let zkušeností

Zakladatel Karl Göhring v roce 1911 otevřel první sídlo podniku ve Stuttgartu. Již za dva roky poté se stěhuje do nové výrobní haly ve stejném městě. Tato budova zůstane až do dnešních dní hlavním sídlem ...


Zakladatel Karl Göhring v roce 1911 otevřel první sídlo podniku ve Stuttgartu. Již za dva roky poté se stěhuje do nové výrobní haly ve stejném městě. Tato budova zůstane až do dnešních dní hlavním sídlem společnosti, která se roku 1921 přejmenovala na HANSA Metalwerke AG.

Roku 1950 byl udělen pro firmu Hansa první patent na ruční sprchu s regulačním a směšovacím ventilem. Dalším zásadním počinem byla výroba první pákové směšovací baterie v celé Evropě. Přichází jedna inovativnější novinka za druhou – Termostat HansaMat, tlačítková armatura Hansatastamat, kompletní sortiment armatur hlukové třídy 1/DIN 4109.

Již od roku 1976 jste si mohli zakoupit bezdotykové armatury s infračerveným ovládáním. Když si uvědomíme, že je to skoro 50let zpátky a už tehdy bylo možné využít takových inovativních technologií…

V roce 2014 se Hansa stala součástí skupiny OrasGroup (finský výrobce armatur) s celosvětovou působností.

Baterie:

Firma Hansa vyrábí mnoho druhů baterií, které se vám budou hodit v celé domácnosti. Pokud začneme srdcem domácnosti – kuchyní, máme tu dřezové baterie stojánkové, dřezové baterie se sprškou nebo dřezové baterie nástěnné.

 

Se vstupem do koupelny nás vždy upoutají umyvadlové baterie, které jsou důležitou součástí designu celé koupelny. Umyvadlová baterie by měla dodržet vysoké nároky nejen na vzhled a funkčnost, ale také na udržitelnou hygienu celé koupelny. Umyvadlové baterie mohou být stojánkové, podomítkové, pro mísu či s bidetovou sprškou.

 

Zachovat stejný vzhled pro umyvadlo i sprchu či vanu, je základním pilířem sjednocené linie koupelny. Vanové baterie jsou podomítkové, termostatické, nástěnné, stojánkové. Sprchové baterie jsou také nástěnné, termostatické, podomítkové a také s integrovanou hlavovou sprchou.

 

Sprchové a vanové soupravy:

Soupravy se skládají ze sprchové hadice, ruční sprchy a držáku. Vše v různých kombinacích.

 

Ostatní:

Nezámrzné ventily, infračervené splachovače pisoárů, výtoková ramena, přípojky, to vše pod značkou Hansa.
Nezámrzné ventily jsou odolné proti nepřiznivému počasí a hlavně mrazu. Díky speciální konstrukci je tak možné jejich používání v průběhu celého roku.
Hansaconcerto je bezdotykový splachovač pisoárů, kde je nastaveno proplachování, doba prodlení a citlivost senzoru.
Údržba vodovodních baterií je nekonečný příběh. Hansashine čistící pasta udržuje baterie odolné proti vodě a nečistotám a je tak vhodným pomocníkem při čištění vašich baterií značky Hansa.

 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.