Geberit Aquaclean Mera - nový pocit pohodlí

Nový Geberit AquaClean Mera je ztělesněním nadčasové elegance. Tato kompaktní toaleta s integrovanou sprchou, kterou navrhl londýnský designér Christoph Behling, se empaticky a zároveň harmonicky propojí s jakýmkoliv prostředím ...


Nový Geberit AquaClean Mera je ztělesněním nadčasové elegance. Tato kompaktní toaleta s integrovanou sprchou, kterou navrhl londýnský designér Christoph Behling, se empaticky a zároveň harmonicky propojí s jakýmkoliv prostředím koupelny. Geberit AquaClean Mera je charakteristická vysoce kvalitními materiály, hladkými liniemi a plynulými přechody. Tato toaleta s integrovanou sprchou neodhaluje vše na první pohled. Přívody vody a elektřiny se totiž skrývají v těle toalety. Chromovaný povrch vytváří dojem, že toaleta přímo levituje v prostoru, což umocňuje hra odlesků. Víko toalety se při Vašem příchodu automaticky otevře, takže se jej nemusíte vůbec dotýkat. K dispozici je také inovativní hybridní systém ohřevu vody sestávající se z kombinace průtokového ohřívače a zásobníku teplé vody. Umožňuje okamžitou a plynulou dodávku dostatečného množství příjemně teplé vody.

 
Technologie sprchování WhirlSpray s pěti možnostmi nastavení intenzity sprchovacího proudu 
Keramická mísa bez okrajů s technologii splachovací TurboFlush 
Praktické a intuitivní dálkové ovládání 
Orientační světlo se škálou barev 
Individuálně nastavitelná pozice ramene s tryskou 
Nastavytelná teplota splachovacího proudu 
Oscilační sprcha 
Dámská sprcha zajišťující jemnou očistu 
Ohřev toaletního sedátka
Inteligentní systém osoušení
Odsávání zápachu
Bezdotykový mechanismus pro automatické otevření a sklopení víka 
Funkce QuickRelease pro snadné odnímání víka a sedátka toalety
Bezdotyková detekce uživatele
Program pro odstranění vodního kamene
Úsporný režim

 

Dálkové ovládání
Dálkové ovládání je díky grafickým symbolům maximálně přehledné a skvěle padne do ruky. Ovládání je možné provádět jednou rukou, přičemž pro nastavení teploty vody, intenzity sprchovacího proudu či polohy sprchovacího ramene stačí stisknout jediné tlačítko. Displej na zadní straně ovladače s menu slouží pro úpravu snímaného rozsahu detekce uživatele a pro další profilová nastavení.

Dámská sprcha
Geberit AquaClean Mera se samostatnou dámskou sprchou nabízí funkci obzvlášť jemného sprchovacího proudu. Dámská sprcha je integrována do sprchovacího ramene, díky kterému je hygienicky chráněna, i když se nepoužívá, a zůstává tak pořád čistá.

Odsávání zápachu
Automaticky aktivované, velmi tiché odsávání odstraňuje nepříjemný zápach přímo v místě, kde vzniká, tedy v keramické míse. Odtud se znečištěný vzduch odvádí a čistí pomocí keramického voštinového filtru s dlouhou životností.

Inteligentní systém osoušení
Rameno s fénem se vysouvá samostatně a automaticky se nastaví podle poslední polohy sprchovacího ramene. Zajistí tak optimální osoušení. Funkce inteligentního osoušení se pak postará o postupné klesání teploty vzduchu a osychající pokožku tak příjemně osvěží.

Ohřev sedátka
Ergonomicky tvarované toaletní sedátko se zabudovaným vyhříváním je vyrobeno z kvalitního duroplastu. Díky bezdotykové detekci uživatele se sedátko začne ohřívat, až když se k němu přiblížíte.

Orientační světlo
Toto diskrétní světlo, které slouží k orientaci ve tmě, přitáhne Vaši pozornost. Paprsek LED světla, který se aktivuje při přiblížení, září v jedné ze sedmi individuálně nastavitelných barev s pěti úrovněmi jasu a navozuje příjemnou atmosféru.

 

Video:

  

 

.