Alcadrain – když sázíte na českou kvalitu

Již od roku 1998, kdy manželé Radka Prokopová a František Fabičovič v Břeclavi založí společnost, si firma Alcaplast potrpí na českou kvalitu a originálnímu designu.


 

O společnosti - Alcadrain Kariéra

 

Již od roku 1998, kdy manželé Radka Prokopová a František Fabičovič v Břeclavi založí společnost, si firma Alcaplast potrpí na českou kvalitu a originálnímu designu. Jedná se o rodinnou českou firmu, která má v současné době 9 dceřiných společností v zahraničí a její export míří do více než 70 ti zemí světa.

V roce 1999 začala firma s výrobou napouštěcího a vypouštěcího ventilu, poté se přidá výroba umyvadlového sifonu. Došlo také k rozšíření areálu v Bratislavské ulici v Břeclavi.

Rok 2000 přinese prodej vaničkových, vanových sifonů a WC sedátek. O 4 roky později přijdou na řadu sériově vyráběné předstěnové instalační systémy-podomítkové moduly.

Díky školícímu centru, které bylo otevřeno v roce 2009, začalo odborné proškolování instalatérů na montáž výrobků Alcadrain.

Pod značkou Alcadrain můžeme najít až 600 druhů výrobků jako jsou sifony, ventily, žlaby, vpusti, WC sedátka, moduly a mnoho dalšího. Své místo si výrobky najdou jak při novostavbách, tak i při rekonstrukcích.

Alcaplast patří mezi partnery Asociace odborných velkoobchodů.

https://www.youtube.com/watch?v=z6GJbAIVfng&list=PLX3fPYP-wgFBQS0UbC1a7zOX64aGKW_vu&index=3

 

Sortiment:

Podomítkové nádrže pro závěsné WC

Lze vybírat mezi moduly pro zazdění-Alcamodul, do bytových jader-Jádromodul, pro rekonstrukci-Renovmodul, do sádrokartonu- Sádromodul nebo samonosný prvek do prostoru-Solomodul.

https://triker.cz/k-081301/Splachovaci-a-instalacni-systemy/Alca/Alca-predstenove-instalacni-systemy/

 ALCADRAIN Předstěnový instalační systém pro suchou instalaci (do  sádrokartonu) AM101/1120W -

Tlačítka k podomítkovým nádržím

Široká škála tlačítek od bílé barvy, přes kovové, chrom nebo černé. Výběr mezi lesklým tlačítkem nebo matným a také všechny možné tvary jako jsou hranatá tlačítka, kulatá tlačítka či oválná. Vše kompatibilní a pro snadnou údržbu.

https://triker.cz/vyrobce/Alca%20plast/Alca-ovladaci-tlacitka/

Program INDIVIDUAL - Alcadrain s.r.o. – největší český výrobce sanitární  techniky

 

Komplety

Nejste si jistí kompatibilitou a raději byste měli výběr bez práce? Řešením jsou komplety, které obsahují modul, WC i tlačítko.

Alcadrain Sádromodul - sada pro závěsné WC AM101/1120 + klozet Rimflow a  sedátko se softclose A604 + ovládací tlačítko M1710, bílá -  SET5V1AM101/1120-WCRIMFLOW | KOUPELNY-CZ.cz

 

Napouštěcí a vypouštěcí ventily k WC

Spolehlivé napouštěcí i vypouštěcí ventily značky Alcaplast.

https://triker.cz/vyrobce/Alca%20plast/Alca-ventily-do-nadrzi/

 

WC sedátka

WC sedátka se už nevyrábí pouze z plastu, v této době můžeme najít duroplastová sedátka, sedátka se systémem soft-close, který zaručí pomalé zavírání sedátka vč. víka a sedátka dětskou vložkou. Také barva není již pouze bílá, ale sedátka mají různé barvy i vzory.

https://triker.cz/vyrobce/Alca%20plast/Alca-wc-sedatka/

 

Podlahové a venkovní žlaby, podlahové a kanalizační vpusti

Podlahové žlaby jsou nedílnou součástí sprchového koutu dnešní doby. Můžeme si vybrat žlab s roštem nebo si jej vybrat zvlášť. Venkovní žlaby jsou masivnější a jsou uzpůsobené na měnící se počasí i zatížení. Nesmíme zapomenout i na podlahové či kanalizační vpusti, které se nabízejí v mnoha provedení.

https://triker.cz/vyrobce/Alca%20plast/Alca-podlahove-zlaby/

Alcadrain | Sanitino.cz

 

Lapače střešních splavenin

Lapače střešních splavenin neboli geigry nám usnadní odtok vody ze střech. Je také ochranou proti škůdcům a ucpanému odtoku.

https://triker.cz/vyrobce/Alca%20plast/Alca-lapace-stresnich-splavenin/

 

Sifony

Vanové sifony (s automatickým ovládáním odpadu, s napouštěním přepadem, s uzavíráním odpadu pomocí klik/klak ventilu, bez výpusti), sprchové sifony pro vaničky (od 80cm do 90cm nebo bez výpusti), umyvadlové sifony (plastové, kovové bez výpusti i s výpustí, podomítkové umyvadlové sifony, sifony do koupelnových skříněk), dřezové sifony (bez výpusti, s výpustí, dvoudřezové a podomítkové sifony), pračkové sifony (pod omítku, nad omítku), kondenzační sifony, bidetové sifony a pisoárové sifony.

https://triker.cz/vyrobce/Alca%20plast/Alca-sifony/

Home - Alcadrain s.r.o. – největší český výrobce sanitární techniky

 

Ostatní

Mezi další výrobky značky Alcadrain patří zátky, redukce, mezikusy, zpětné uzávěry, flexi dopojení, dopojovací tvarovky na WC. Také zde najdeme rohové ventily a kohouty, tlakové splachovače, náhradní díly a mnoho další.

https://triker.cz/vyrobce/Alca%20plast/Alca-plast-nahradni-dily/

 


 

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.